TOL: TeMPaT oRaNG LaLu
(PHoTo PaiNTS a THouSaND WoRDS)



My name: Muhaimi Bin Kijan
My Fotopage: http://muhaimi.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
i
Other: iC5889
Friends:
fadhli asmawi
Latest entry:Faris di Pontian
View this Fotopage entry
Juanita Jaafar
Latest entry:REDUEAN+ZAHARAH
Posted here 3 editing samples work for Full-cover Custom Album Sized 10''x12''. Whoever interested with our editing work, feel free to contact us. Lady Photographer Juanita Jaafar Tel: (012) 698 4374 Email: sricandid@gmail.com Website: http://sricandid.weebly.com/ :-> View this Fotopage entry
reception at Putrajaya
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
AIMI COLLECTIONS
Latest entry:~::W E L C O M E ~ T O ~ M Y ~ F O T O P A G E S::~
SELAMAT DATANG KAMI UCAPKAN KEPADA ANDA SEMUA KERANA SUDI MELAYARI FOTOPAGES KAMI. KEPADA ANDA YANG TELAH MELAYARI SEBELUM INI, KAMI MENGUCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH DIATAS SOKONGAN ANDA. UNTUK MAKLUMAN SEMUA, KAMI TELAH BERPINDAH KE FACEBOOK http://www.facebook.com/aimicollectionsboutique SILA 'ADD' & 'LIKE' PAGE KAMI DI FB. SELAMAT MELAYARI DAN TERUS BUAT TEMPAHAN!!!! EMAIL : aimicollections@yahoo.com T & C PAYMENT :arrow: Each item are very limited,so...FIRST PAY FIRST SERV... View this Fotopage entry
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
FIREFOXSTUDIO contemporary wedding photography
Latest entry:Naziha & Azmi PRE WEDD @ BUKIT FRESER
View this Fotopage entry
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
zurina abd samad
Latest entry:New Book...!!!!
hi guyz...! lama gilerr kan....ahakss.. neway.... just wanna share with u guyz...that im open a new book for 2010... which is...it getting better n better... setelah peristiwa2 yang x dapat dilupakan dalam tahun 2009 pak cik kesayangan ryn pulang ke rahmatullah pada 16 July 2009 disusuli dengan ayah kesayangan pula pada 23 july 2009. dalam sekelip mata.... amik masa juga untuk memberi ketenangan dalam diri ini...moga Allah sentiasa berikan kekuatan dalam diri ini bg menempuhi segala dugaan.... View this Fotopage entry
zamsil n kamal
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
nusrah haziqah
View this Fotopage latest entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Adhadi Mohd Photography
Latest entry:Kursus Fotografi
Sila layari http://www.adhadi.com/kursus-fotografi untuk kursus-kursus fotografi View this Fotopage entry
Kursus fotografi
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry

View this Fotopage entry
Muhammad Haziq
Latest entry:Haziq birthday bash @ Nursery
A small celebration of his birthday on 16 January 2009 @ Taska Anakku. View this Fotopage entry
ms eyna
Latest entry:T.H.E E.N.D -- www.eynahafeey.com
Dear friends.. From today onwards u will not find any update here!!. I''m "BANNING" fotopages.. because FOTOPAGES is one of the ISRAEL PRODUCT!! and one more thing was.. the stupid JEWISH delete my previous entry about GAZA!! did anyone notice that?? hmmm bodo laa :-O .. so guys.. we will meet more often @ the new place.. weather its http://facebook.com(here ) . . . . . OR . . . . . . . . . . at my new little tonet domain.. :-D www.eynahafeey.com(www.eynaha... View this Fotopage entry
dboyfotopages photo blog
Latest entry:www.dboystudio.com
:: my fotoblog akan berpindah ke sini :: http://www.dboystudio.com http://dboyfotopages.synthasite.com/ :: masih kekal di http://www.flickr.com/photos/dboyfotopages/=6920[url(Flickr) View this Fotopage entry
sampai sedap..
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
AzRy SyaH
Latest entry:Edisi : Selamat Tinggal Fotopages
Aku dah tak pakai fotopages dah sekarang. Aku dah ader blog sendiri, so kepada peminat2 aku (wah, terlebih sudah...) boley ler melayari ke laman blog aku. http://lanunlaut.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Senja Nan Merah
uMIe n YaZiD n AEiMAn n UmAR
Latest entry:Edisi Raya 2008
View this Fotopage entry
raisyam abrahman
Latest entry:Pre-Aidilfitri
Time to prepare LOL View this Fotopage entry
Fish for sale
filah ismail
Latest entry:Living Skill Learnt - IV
Photographing - Fantasia Resort, Kuantan 21 August 2008 This is one of the skills that Alliya picked up from me, her mom. All the pictures in this entry were photographed by her using our compact camera Olympus 795. Why she didn't join the group in the pool? The reason is.. just compare the colour of the water in the pool in this two photos. THEN NOW GOT THE PICTURE?? :omg_no: View this Fotopage entry
kazzaie aka jaie
Latest entry:Selamat Hari Raya 2008
View this Fotopage entry
Sharifah Nadia
Latest entry:Us @ da beach..
Lepas lepak2 umah tok antie,mama n abi bawak Hayyan pi pantai.Ini la kali pertama Hayyan pi pantai.Mula2 mama risau jugak sbb x tau dia ni penakut ngan air laut ke tak.Allhamdulillah Hayyan suke sangat walaupun mula2 takut sbb dia hampir nak terjatuh dalam air. Hayyan excited sangat sampai tak nak balik.Tapi sbb dah petang sgt so kene balik jugak.heheheehe kesian Hayyan.Lenkali la ye laling kite pi pantai lagi.Mama n abi pun sama tak puas main air laut.hehhee..maklum je la mama pun dah lama tak pi pantai... View this Fotopage entry
Intan Maria Mazna Ahmad
Latest entry:sayonara...
dear to my beloved viewer of intanmaria FP Maybe saya dah kurang upload kat sini. Now ni, banyak ke Friendster and Face Book See you there, www.friendster.com/intanmaria http://www.facebook.com/profile.php?id=1032410622 View this Fotopage entry
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
zzz zzz
Latest entry:Citrawarna 2008
View this Fotopage entry
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
lei
Latest entry:PENGHIJRAHAN
assalamualaikum... buat client2, teman2 fp sekelian, sekali lagi penghijrahan berlaku dlm hidup ako...selepas ini tiada lagi entry2 baru di fotopages seekaishistudio ini..namun ako akan trus berkarya dalam seni foto dalam halaman yg baru... di > http://leiaziz.wordpress.com ribuan terima kasih pada sokongan n komen2 mmbina u all slama nih... hrp dpt la kita bersama2 lagi di rumah baru ako.... jemput datang semua..... salam... lei 6012 2410148 intai-intai photograper http://www.intai-in... View this Fotopage entry
syarifahemi
Latest entry:Hi!
View this Fotopage entry
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
diana mohamed
Latest entry:Maldives Trip - 15th Feb 08
:-> most likely this is the first time naik flight..hahaha..sian x i? :P same goes by to Iman la..on 15th tu mlm we all bertolak from KLIA to Maldives..best n excited specially Iman la pasal g jenjalan..sib baik dia nk dok diam..kalo x mau kecoh dlm flight tu. At first naik flight muka sume cuak. Arrived kat sana (Male's town) at 9.00 pm (Maldives time) at Malaysia da 12 midnite beza 3 hrs aje. :-O Lega..lega..so masa tu ada somebody from Club Med Kani waiting for us to pickup nk travel tu Kani nye p... View this Fotopage entry
yah! makan straw
Zaufi Nunu
Latest entry:HAPPY 1st ANNIVERSARY SAYANG!!!
**credit to KC..TQ!! Alhamdulillah....dah 1 thn usia perkahwinan kami....We are so happy sebab dikurniakan seorg anak yang sungguh comey dan pandai..She's our adorable...Nur Arya Qistina... Semoga perkahwinan ini kekal sehingga akhir hayat...TQ sayang for loving me...and TQ for the lovely marriage.... I LOVE U LOTS!!! View this Fotopage entry
Engku Iskandar
Latest entry:Petronas Malaysian F1 Grandprix 2008
Qualifying round today. Massa was the fastest Followed by team mate Raikonen and Kovailanen came third View this Fotopage entry
zaleha asmahan ismail
Latest entry:Bangkok City Tour (22-15 Feb 2008)
Rombongan membawa ibu dan ibu mertua ke kota bangkok. View this Fotopage entry
aishifu ash
Latest entry:[Outing] Gadis Melayu
Location: Pangsun Hulu Langat Malaysia Model :Melor @ Bona View this Fotopage entry
uma & meeeee..
org kontan
Latest entry:Uwarghhhhh !!!
Salam, Pengumuman, HP aku kena curik smlm. Jadi no. 0196607447 tu, aku dah mintak Maxis block dan ambik sim baru dalam esok gitu. HP satu lagi takde lak di sapunye hoho..aduyaii... :-( [b]Kepada customer dan kawan-kawan, sila la inform no. telefon kalian sumer pada aku kat satu lagi ni >> 0172255170. Terima kasih.[/b] View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
norsehah ABD KARIM
Latest entry:family vacation dec 2007
di awal perancangan.....nak wat family day..... tp yg jadik adalah small family gathering.... LOL first day - A Famosa resort malacca 2nd day - Tiara beach resort PD View this Fotopage entry
ceria....
bugbites and co
Latest entry:Le Tour De Langkawi 09 - criterium @ KLCC
more pictures http://flickr.com/photos/adzliyana/sets/72157613836730706/( HERE. ) as you peps (may / might not know) im shifting to flickr to almost permanent. but its hard to say goodbye to FP :-D . Life is hectic again as a student, so shooting is consider a third degree things to do besides studies and getting enough sleep! but do visit me at my flickrs site for latest update ( jika adalah) have a great 2009 dearest shutterBUGs. View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
rahimi adnan
Latest entry:after a year upload : hate my company make me as a corporate rbt
selamat belated raya haji.. setahun gak eh tak load gambar.. aiseh...kilija kilija hate my company make me as a corporate robot. damn my government make my country as a sampah.. View this Fotopage entry
Aisyah Farhana
Latest entry:Saya Anak Merdeka
Pictures of Aisyah's latest cousin. Baby Rafiq was born at 12.18am on 31st August 2007. View this Fotopage entry
Aliza Mansor
Latest entry:Camp 5 @ 1 Utama
Yesterday, work-related of course, I made my way to the Camp 5 indoor climbing facility in 1 Utama to meet with the mass com director, Serene Gaik. I was very impressed with the facility, and from what she shared with me, we are set to make a mark in the world. The facility has a range of walls, from beginner to advanced, so all are welcome. Kids are also welcome to climb here, and they will be supervised by qualified staff. If you have hyper-active kids with lots of extra energy :-D you can bring the... View this Fotopage entry
My Dear Ilham Darwish
Latest entry:alya sofya
alya sofya nama diberi.lahirnya pada 5/1/2010 jam 11.37pg di hospital sungai buloh,selangor.moga anak mama ini akn membesar dgn sihatnya. View this Fotopage entry
wif kawan mama,ima
Ahmad Saiful
Latest entry:When Will
visit http://www.flickr.com/photos/ahmadsaiful View this Fotopage entry
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
hasnul dan gee
Latest entry:SUDAH TUTUP!!!!!!!!!
Pindah ke http://www.2ir.blogspot.com(SINI) View this Fotopage entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
miss lizzy
Latest entry:Trip to India
View this Fotopage entry
Yana Bestari
Latest entry:Pengumumang
Akmaliyana@ygonjeng mengumumumangkang Slamak tinggai tensichronic.fotopages.com :-D I'll no longer tepek pictures here.Tepek kat tempat lain pulak. Pengomen/Pelawat setia lah jugak -mommy (the one who never failed to b there) -bokbongs (pun sama hehe,,the one who always there,,,kehkeh) -njy (humpty dumpty sat on the wall..) -baruang (sempai idola kohkohkoh batuk) timaseh ler bebanyak. eh baru perasan.Dalam list kat atas tu semua lelaki except mommy.huhu.. to others,thank U very much e... View this Fotopage entry
terimala gambar dari jarak dekat
amRoose aDam
Latest entry:Dah tak update
8-) da tak update dah sini.. jom pegi flickr! http://www.flickr.com/amroose View this Fotopage entry
ceriteraDongeng PunyaGamba
Latest entry:ter k i n i
Assalamualaikum wbt Sekian lama x mengapdet, bukan menyepi, tp ade di new FP,ada masa jenguk la aku kt pondok baru, jarang2 dapat menjenguk page kengkawan sume xbermaksud aku lupe hehe Alamat pondok baru aku http://shukrisharkawi.fotopages.com(CLICK SINI ) Wassalam View this Fotopage entry
Darling Je
Latest entry:on mommy birthday
note: ..bila sampai rumah bersoal jawab dgn sabrina abt the flower and choc..after that she call her daddy and said " hello..daddy daddy..mummy so happy..she got many flower..hahahaha..mummy said you give flower to mummy..hahahaha" cakap2 gelak dak sorang nih...sejak 2 3 bulan lepas sabrina dah jadi juara report merepot..after school almost every 1 or 2 hours she will call either mummy or daddy in the ofis to tell/ask/complain whatever she want to tell/ask/complaint..tapi selepas mummy n daddy pujuk da... View this Fotopage entry
dan murah rezeki
Ibrahim Kadri
Latest entry:The brahym begin..
Maaf pada semua sebab sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dengan tugasan. Ini kerana nak menghabiskan tugasan yang masih belum dilakukan di akhir-akhir tahun ni. Nantikan kemunculan aku nanti. heheheh.. p/s - minta maaf pada Pn Zuha kerana masih belum mengupload gambar perkahwian anda. Official website dan breakedown. Nanti saya akan uploadkan dlm masa yg terdekat ni. $-) View this Fotopage entry
aflieman nasset
Latest entry:I'm Alone .....
my new gallery http://flickr.com/photos/nassett :-D View this Fotopage entry
Scott Wills
Latest entry:Winter Love
View this Fotopage entry
Winter Love
mutalib saifuddin
View this Fotopage latest entry
Aku Melayu
View this Fotopage latest entry
Amazing Me
View this Fotopage latest entry
TOL ISME
View this Fotopage latest entry
TOL ME
View this Fotopage latest entry
pixturez please
View this Fotopage latest entry
azliazam daud
View this Fotopage latest entry
Memy Selfni
View this Fotopage latest entry
Faezah Idrus
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016