TOL: TeMPaT oRaNG LaLu
(PHoTo PaiNTS a THouSaND WoRDS)


By: Muhaimi Bin Kijan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Saturday, 14-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
HiLMaN

HiLMaN
1ST TiMe oN CoMMuTeR
HiLMaN



Quote:
::.. nie gambar die masa buat lawatan ke sekolah wife aku, sekarang nie die baru baik dari sakit, ntah, mcm2 sakit die kene..cirit-birit, demam, batuk. asyik merengek dan nangis jer setiap hari. badan pun lemah2 sebab doktor cakap tak boleh minum susu biasa. time2 mcm tu baru terasa betapa bertuahnya kalau die sihat, walaupun nakal, tak kira la...


Saturday, 10-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
HoTeL SeRi MaLaYSia - BaGaN LaLaNG

WHeN He MeeT THe PooL
FRoNT
ReCePTioN
WHeN He MeeT THe PooL

FRoNT


Quote:
::.. lepas aku kursus, wife aku pulak sambung kursus...


Friday, 9-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
THe PuLai DeSaRu BeaCH - PaRT III

MeLaYu DaH HiLaNG (DiSiMPaN DaLaM CeRMiN)
iRoN (BuKaN iKaN PaRi)
SeWiNG MaCHiNe
View all 6 photos...
MeLaYu DaH HiLaNG (DiSiMPaN DaLaM CeRMiN)

FoR aLBuM


Quote:
::.. last day yang betul-betul release tension, jalan-jalan makan angin...


Wednesday, 7-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
THe PuLai DeSaRu BeaCH - PaRT II

iN THe MoRNiNG SiGHT
BaR
CaFe
View all 4 photos...
iN THe MoRNiNG SiGHT

iN To ouT (SiDe)


Quote:
::..hari-hari berikut yang penuh keboringan, nasib baik bawak kamera...


Monday, 5-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
THe PuLai DeSaRu BeaCH - PaRT I

SeaSHoRe
SeaSHoRe 2
ReLaX
View all 6 photos...
SeaSHoRe

ReLaX


Quote:
::.. pergi ke desaru untuk bengkel, tempat yang sunyi, mungkin masa kami datang adalah hari bekerja...


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net