TOL: TeMPaT oRaNG LaLu
(PHoTo PaiNTS a THouSaND WoRDS)


By: Muhaimi Bin Kijan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 17-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
BuTTeRFLY...

BuTTeRFLY...
BuTTeRFLY


Quote:
::dah lama rasanya tak update fp aku nie, kamera pun dah rosak dah...ntah bile bole tambah koleksi gambar...


Thursday, 10-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
GaNTuNG SeLiPaR!

HuJuNG Ke HuJuNG
SaMPLe 1
SaMPLe 2
HuJuNG Ke HuJuNG


SaMPLe


Quote:
::.. banyak kali aku lalu kat tempat nie nak snap gambar selipar gantung nie, dan sebelum die hilang dan bungkus kedai (tak jual lagi) akhirnya aku berjaya juga snap... best kan..? kalau korang nak order bole la call no kat bawah nie:

1-800-I-DONT-KNOW



Wednesday, 9-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
HiLMaN... aGaiN!

LePaS Nie BaRu Dia Tau BeLoK2
BiLa Dia HauS
BiLa Dia HauS...


Quote:
::..satu hari aku terasa nak bawak hilman naik komuter sebab die belum pernah pun naik pengangkutan awam kecuali bas ekspress... betol la budak2 nie tak payah la korang gatal2 nak bawak naik pengangkutan yang macam nie, tak sampai 10 minit pun duduk, terus turun kerusi berlari-lari... ingat kat taman permainan agaknya la tu...


Tuesday, 8-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
PhoTo Trip 2008 - KeLaNTaN/TeReNGGaNu VeR-2

LA HoT SPRiNG
MaSJiD KRiSTaL
MaSJiD TeRaPuNG
View all 13 photos...
MaSJiD KRiSTaL


Quote:
::.. kat terengganu nie plak rasa mcm nak tertanggal tempurung lutut, ada ke dieorang cakap kiteorang nie tukang amik gambar jer, bukan pelancong, apa lagi, nature guide yang bawak kiteorang tu pun mcm lipas kudung la bawak kiteorang ke sana ke mari ikut itenari. takder bagi explanation langsung. dah kiteorang pulak jadi reporter metro buat cover produk pelancongan. last day aku cakap ngan die tak payah ikut sangat itenari tu, ikut keselesaan kiteorang, hahaha memang selesa betul la...


Monday, 7-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
PHoTo TRiP 2008 - KeLaNTaN / TeReNGGaNu VeR-1

Pasar Siti Khadijah
Bazar Buluh Kubu
Dataran Budaya
View all 13 photos...
FaR FRoM HeRe


Quote:
::..awal bulan aku ditugaskan membuat product update dan kene cover untuk dua negeri, penat tapi menyeronokkan sebab pertama kali sampai ke Kelantan...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net