TOL: TeMPaT oRaNG LaLu
(PHoTo PaiNTS a THouSaND WoRDS)


By: Muhaimi Bin Kijan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 1-Jan-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
R-i-P FoToPaGeS

e n t a h...


Sunday, 21-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
TouRiSM MaLaYSia SoCCeR TouRNameNT 2008

BaJu FRee
BaJu KeNe ReCYCLe
THe WiNNeR GoeS To... GooD JoB FC
THe WiNNeR GoeS To... GooD JoB FC


Quote:
::..dah nak dekat bertahun tak main bolasepak, kasut but pun dah sampai reput, terpaksa pinjam kasut orang. tapi memang nak dijadikan sejarah kot kiteorang menang... sungguh tak disangka..syukur alhamdulillah...


Tuesday, 19-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
HoLiDaYS

aRRGGHH
CoMe...
Five..
View all 4 photos...
aRRGGHH...


Quote:
::masa nie aku tak dapat join sebab berkursus di eastin hotel. wife aku dan keluarga mertua pakat pergi lumut menghantar pengantin merangkap melawat abang ipar aku yang baru berpindah semula ke semenanjung dari kota kinabalu...


Saturday, 2-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
HoBBY...

HeLi NoT HeLL
HoBBY


Quote:
::nie la helikopter yang aku beli dan jarang terbangkan... iyer la kalau dah dok asyik berebut dengan hilman camner... sampai sekarang tak pandai2 nak stabil kan...


Wednesday, 23-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
GeNTiNG HiGHLaND VieW ReSoRT

ReLaX
BeD
eNTeRTaiNMeNT
Quote:
:: sesekali pergi kursus kat tempat sejuk... gigil kepala lutut...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net