TOL: TeMPaT oRaNG LaLu
(PHoTo PaiNTS a THouSaND WoRDS)


By: Muhaimi Bin Kijan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-Sep-2009 03:05 Email | Share | | Bookmark
HiLMaN (3 SeRieS)

HiLMaN (3 SeRieS)
NeW BiCYCLe
3 SeRieS

NeW BiCYCLE


Quote:
HiLMaN dah masuk 3 tahun dah, kejap jer dah membesar. dulu rasa lambat jer die nak berjalan, setahun tiga bulan terus berlari. ingat lagi aku masa tu kami tengah kemas umah untuk pindah ke rumah di BSP, malam deepavali.

tahun nie mama die tanya, apasal tetiba abah belikan hilman basikal baru. aku pun sebenarnya tak tau kenape. sebab aku memang dah niat nak belikan die basikal kalau ade duit lebih sikit, tapi kenape tu yang tak tau. mungkin sempena die dah tiga tahun kot, kesian tengok die kayuh basikal roda tiga, kaki pun dah kene kat handle.


Saturday, 23-May-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
HiLMaN aT THe Zoo

HiLMaN aND SaNG KaNCiL
HiLMaN aND SaNG KaNCiL


Quote:
:: hujung minggu, plan nak pegi berkelah last2 berkelah kat sungai kemensah jer, pastuh tanpa dirancang buat pertama kali dalam hidup aku jejak kat zoo negara... rugi jugak kamera rosak... tapi ade la jugak kenangan... hehehe.. seronok hilman berlari-lari sampai keletihan...



Monday, 20-Apr-2009 07:00 Email | Share | | Bookmark
HiLMaN... PReSeNT...

HiLMaN... PReSeNT...
HiLMaN... PReSeNT...

Quote:
::hilman tengah kena ulser kat mulut dia, mungkin sebab cuaca panas sangat dan dia kurang minum air... kesian tengok dia asyik kumam air liur pastuh ludah kat kain lap. takut nak telan kot. tapi kadang-kadang terpaksa telan air susu/air milo sebab dah haus sangat. badan pun dah susut sikit sebab taknak makan...mungkin nie dugaan kedua yang paling besar untuk dia... dan aku sekeluarga...


Monday, 20-Apr-2009 04:09 Email | Share | | Bookmark
HiLMaN... aGaiN...

HiLMaN... aGaiN...
HiLMaN... aGaiN...


Quote:
aku yang tak mengerti...

merenung jauh...
tanpa ku tahu erti renungan mu itu
menghilai tawa...
tanpa ku tahu erti tawa ria mu itu
menangis hiba...
tanpa ku tahu erti tangisan mu itu
yang pasti
ada sesuatu yang ingin kau nyatakan
ada sesuatu yang ingin kau pamerkan
ada sesuatu yang ingin kau lahirkan
pada aku yang tak mengerti
maafkanlah...aku...


Quote:
p/s:nampaknya aku kene upload dulu gambar-gambar yang aku ambil pakai handphone memandangkan kamera aku ntah bole pakai lagi ke tak... kalau nak betulkan pun tak tau kat mana...jadi biar dulu la die berehat...


Saturday, 28-Mar-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
TM BoWLiNG TouRNaMeNT 2009

BeeTeaM
BeeTeaM


Quote:
::memandangkan kamera aku pun dah rosak, terpaksa harap ehsan gambar2 yang orang lain ambik...


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net