TOL: TeMPaT oRaNG LaLu
(PHoTo PaiNTS a THouSaND WoRDS)


By: Muhaimi Bin Kijan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 4-Apr-2010 02:05 Email | Share | | Bookmark
SCuBa DiViNG - CoNFiNeD WaTeR

BReaTH uNDeR WaTer
BuDDY
BuDDieS
SCuBa DiViNG


Quote:
sabtu ngan ahad lepas aku ada training scuba diving untuk sesi kolam, alhamdulillah... dapat jugak ke tioman untuk open water pulak. harap2 sihat ler untuk sesi tu nanti...


Sunday, 21-Mar-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
TouRiSM MaLaYSia BoWLinG TouRNaMeNT 2010

FaiLeD MiSSioN
FaiLeD MiSSioN
SNaPPeD!


Quote:
aku rasa tahun nie la keputusan bowling aku paling teruk (selain dari masa mula2 main bowling)., mungkin sebab tak training atau tak dapat fokus kepada permainan... takpe la, lain kali cuba lagi...


Saturday, 6-Mar-2010 13:03 Email | Share | | Bookmark
WaNi'S WeDDiNG

MoM&DaUGHTeR&iN-LaW
SMiLe & CRY
1ST
View all 5 photos...
PHoToGRaPHY SeSSioN


Thursday, 4-Feb-2010 15:03 Email | Share | | Bookmark
MeMoRieS 2652

 
 
 
MeMoRieS 2652


Quote:
-rasa2nya kat mana la kereta nie sekarang agakanya?-


Saturday, 9-Jan-2010 06:11 Email | Share | | Bookmark
BoLiNG PuNYeR CeRiTeR

 
 
 
BoLiNG PuNYeR CeRiTeR


Quote:
sebelum malam anugerah pelancongan, siang tu sempat jugak aku balun 3 game boling jemputan syarikat new care s/b. dapat nombor 3 berkumpulan lelaki... lepas game kaki sakit sebab dah lama tak main boling nie... nasib baik malam tu duduk jer... huhuhu


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net