TOL: TeMPaT oRaNG LaLu
(PHoTo PaiNTS a THouSaND WoRDS)


By: Muhaimi Bin Kijan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 24-Jul-2010 15:38 Email | Share | | Bookmark
MaKaN-MaKaN KeNDuRi - PaRiT BeSaR

BiRTHDaY CaKe
BBQ-1
BBQ-2
View all 5 photos...
MaKaN-MaKaN KeNDuRi - PaRiT BeSaR

BiRTHDaY CaKe



Quote:
-sebelum puasa biasanya ada kenduri, sekali buat barbeku daaa...-


Saturday, 3-Jul-2010 02:39 Email | Share | | Bookmark
aQiQaH aT PaKNGaH DauD'S HouSe

 
aHLi ReWaNG
BuKaK TaLi PuN KeNe aDa SKiLL
View all 6 photos...
PoToNG KaPaRa


Kau TeNGoK Ni, aKu PoToNG Ni



Sunday, 27-Jun-2010 06:13 Email | Share | | Bookmark
ReuNioN 2010 - ISK9398

MY FaMiLY
SeTTiNG 1/2HRS
HeHeHe...BoWLiNG TeaM
View all 6 photos...
ReuNioN 2010 - iSK9398


Quote:
-selepas 17 tahun rasanya sejak reunion yang pertama kami dapat berjumpa secara beramai-ramai macam nie, banyak betul perubahan, agak2 lagi 10 tahun dapatkah kita berjumpa lagi macam nie?...-


Saturday, 17-Apr-2010 00:57 Email | Share | | Bookmark
SCuBa DiViNG aT TioMaN iSLaND (Ver.2) - uNDeRWoRLD

nemo
haiii
 
View all 7 photos...
uNDeRWoRLD




Quote:
dalam banyak2 gambar dalam air, gambar kumpulan kami jer yang kurang sebab sorang pun takder under water camera...


Friday, 16-Apr-2010 07:17 Email | Share | | Bookmark
SCuBa DiViNG aT TioMaN iSLaND

tank 200psi, weight (+-)4kg, bcd (+-)2kg, fin, gogle..
Macam pencari harta karun dasar laut
Ini bukan duyung!
View all 6 photos...
iTu MaKNaNYa OK!


Quote:
last week ada kursus scuba diving untuk sesi open water, kali nie buat kat pulau tioman plak selama 3 hari rabu sampai jumaat...


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net