TOL: TeMPaT oRaNG LaLu
(PHoTo PaiNTS a THouSaND WoRDS)


By: Muhaimi Bin Kijan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Friday, 8-Jun-2007 08:55 Email | Share | | Bookmark
CoLouR oF MaLaYSia 2007 (LaTe eNTRY)

aKu SeoRaNG BuRuH KaSaR
iTeMS iN BoXeS FoR GooDieS BaG
THe iTeMS
View all 4 photos...
aKu SeoRaNG BuRuH KaSaR


Quote:
~nak ikutkan ada la gambar2 lain yang aku nak upload, tapi makin lama makin sesak kepala RJ45 aku nie hah... network yg beku dan kaku...


Sunday, 3-Jun-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
WeDDiNG DaY - NuR

SaMa TaK?
iNSiDe...
PeLaMiN
View all 10 photos...
eH... HiLMaN Ke Tu?


aKu DaN PeNGaNTiN


Quote:
::hujung minggu lepas pegi rewang kat umah pakcik sebelah wife kat senai. nie antara gambar2 yang dapat ditangkap oleh kamera aku yang sedang sibuk tolong itu ini...aku upload sikit2 sebab nampaknyer network kat opis nie makin lama makin beku jugak..maklumlah cool n tiptop!... hampagas betul...


Friday, 25-May-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
SeLaMaT HaRi GuRu 2007

HiLMaN WiTH MaMa'S GiFTS
GiFTS FRoM STuDeNTS



Quote:
:: sek. men. keb. seri permaisuri baru jer sambut hari guru, lambat sikit sebab 16 mei jatuh minggu peperiksaan... tu ler antara hadiah2 yang wife aku dapat...tu pun dah banyak bagi kat mak asuh hilman...


Sunday, 20-May-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
TT-$-Sa (TiTiWaNGSa)

eYe oN uS
HiLMaN...
HiLMaN & MaMa
View all 4 photos...
HiLMaN...



Quote:
:: jalan2 kat tasik titiwangsa, naik eye on malaysia... kecewa betul la... takder ape yang menarik... tapi takpe la, at least bole cerita kat orang yang kite dah naik gondola tu...


Wednesday, 11-Apr-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
2ND aNNiVeRSaRY 2007

FLoWeR oF LoVe
2ND aNNiVeRSaRY 2007



:: hehehe


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net