TOL: TeMPaT oRaNG LaLu
(PHoTo PaiNTS a THouSaND WoRDS)


By: Muhaimi Bin Kijan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Saturday, 11-Aug-2007 09:49 Email | Share | | Bookmark
BoWLiNG - HeiTeCH 2007

BeFoRe...
aFTeR...
BTMeRS BoWLiNG TeaM



-
Quote:
tak tahu ape kene hari tu, semua serba tak menjadi... bukan aku sorang jer, teammate lain pun sama gaks... markah bawah tahap sebenar tuuu... takpe la... mungkin bukan rezeki kiteorang kat situ pada hari tu kot...


Saturday, 4-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
aDiK aQiL - RaZa aQiF BiN RaZa aS'aD

aDiK aQiL
aDiK aQiL



Quote:
hehehe... tambah lagi sorang anak buah sebelah wife aku...


Saturday, 14-Jul-2007 09:36 Email | Share | | Bookmark
BoWLiNG - TouRiSM 2007

MY TeaM MaTe
MY TeaM MaTe




Quote:
naib johan utk beregu lelaki dan naib johan division


Wednesday, 11-Jul-2007 04:01 Email | Share | | Bookmark
FoR aLBuM (DeCeMBeR 2006)

DeCeMBeR 2006
FoR aLBuM (DeCeMBeR 2006)


Quote:
:: dah lama nak upload gambar nie... tapi tu la... asyik2 lupa, asyik2 lupa... gambar famili sebelah wife aku nie diambik masa abg ipar aku yang sulung kat lumut lagi, skrg nie die dah pindah ke Kota Kinabalu, ntah bile nak pegi ke sana... jumlah ahli keluarga dijangka meningkat lagi tahun nie sebab dua2 kakak ipar aku tengah menunggu masa jer tu...

p/s: semua orang dok nak tergelak sebab tokeh kedai gambar siap pegang patung power rangers utk bagi anak abg ipar aku diam...


Tuesday, 10-Jul-2007 08:25 Email | Share | | Bookmark
HiLMaN - CuRReNT

SMiLe...
HiLMaN - CuRReNT


Quote:
::lama rasanya aku tak update fp nie walaupun dah diberi unlimited space oleh admin fp..10q very much... kamera ada...aktiviti banyak, tapi nak ambik gambar tu yang tak sempat2..selalu jer lupa... takpe la... lama2 sikit best jugak kan..takler orang boring nanti...


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net