TOL: TeMPaT oRaNG LaLu
(PHoTo PaiNTS a THouSaND WoRDS)


By: Muhaimi Bin Kijan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Saturday, 1-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
WHeN He CaN WaLK...

 
WHeN He CaN WaLK...


Quote:
::.. rasanya dah lama sangat aku tak update fp nie, almaklum hujung tahun nie makin sibuk ler... tapi takpe la...
::.. nie hah gambar hilman sejak dah pandai jalan, sejak mlm deepavali 2007 sampai hari nie die tak henti2 berjalan...


Saturday, 10-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
oNe DaY TWo WeDDiNGS

PeNGaNTiN 1-a
PeNGaNTiN 1-B
PeNGaNTiN 2-a (DaH aBiS MaJLiS!)
View all 5 photos...
PeNGaNTiN 1-B


Quote:
::..minggu lepas pegi muar, kenduri kawin rakan sepejabat ngan kawan wife aku, dua2 kat tempat yang hampir sama, so sekali jalan ler. macam2 hal berlaku masa tu, walaupun keluar rumah pukul 11 pagi tapi dapat sampai tempat pengantin hampir dah nak bungkus meja dan kerusi makan... takpe la..mungkin ade hikmahnyer emergency tu...sabar jer la...


Friday, 2-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
WHeN THeY CaNNoT SToP eaTiNG

MaKaN-MaKaN aLBuM
MaKaN-MaKaN


Quote:
::. kalau nak tau, antara aktiviti yang paling digemari kat tempat keje aku ini la, makan... makan... makan...


Saturday, 13-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
aiDiL FiTRi 2007M / 1428H

KaT DePaN PiNTu PuN BoLe...
RaMai-RaMai
RaMai-RaMai2
View all 16 photos...
SaTu HaRi Di HaRi RaYa

Quote:
p/s: tiada dalam gambar - abg pet, muz, mapiz



Quote:
p/s: rasanya tiap2 tahun main mercun mcm tak ingat dunia...


Quote:
hari raya tahun nie raya kat pasir gudang pulak, tapi tak semua ada sebab dapat cuti lain2. yang ada ajer la yang dapat diambil gambarnyer... ape2 hal pun salam lebaran untuk semua


Friday, 5-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
MaMa'S BiRTHDaY

MaMa & HiLMaN
CaK!!!
JeLiNG aPe Tu???
MaMa'S BiRTHDaY aT SeC-ReC


CaK




[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net