TOL: TeMPaT oRaNG LaLu
(PHoTo PaiNTS a THouSaND WoRDS)


By: Muhaimi Bin Kijan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 29-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
WHaT iS a FaMiLY aLL aBouT...

33@2008
33@2008


Quote:
::ntah tiba-tiba ade surprise untuk kiteorang dari wife aku...


Saturday, 26-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
FMDC BoWLiNG 2008

GueSS...
GueSS..
SKiLL???
CaPTuReD...




Quote:
::..byk jugak gambar yang aku ambik sebelum bateri kamera abis tapi ntah ape2 ntah gambar2 tu...nie jer la gambar yang aku rasa sesuai... korang tengok dan teka la sendiri nama2 member2 kite tu...


Sunday, 13-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
FRieND oF HeR

MaMa aND HeR FRieND - LaT
LaT


Quote:
::tak cuti sekolah pun kawan wife aku buat kenduri kawin, sebab??? die lecturer lorrr...


Sunday, 30-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
MoToR-MaN

BaBY oN PaDDLe...
MoToR-MaN


Quote:
::.. rasanya belum terlambat untuk aku mengucapkan selamat tahun baru untuk semua yang melawat fp aku ni. dan terima kasih juga atas komen2 yang telah korang berikan... semoga 2008 akan menjadi tahun yang lebih baik dari 2007 buat korang dalam segala hal...


Monday, 24-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
He SMiLe aND... PLay...

 
 
 
He SMiLe aND... PLaY...





Quote:
::...aku ngan wife ambik keputusan nak potong pendek rambut hilman sebab rambut dah mencucuk mata. nie hah gambar die, mcm budak dah sekolah...


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net